בישולים...
אנטריקוט עטוף בפיתה דרוזית (Durum)
באדיבות השף צחי בוקששתר לרשת "בלאק", צילום: יורם אשהיים
דג ים מונח על מרמלדת עגבניות
באדיבות השף קובי אביטן למסעדת הקומה ה-11, קראון פלזה סיטי סנטר ת"א. צילום: שרית גופן, סטיילינג: אינה ברוורמן
לביבות עדשים ומנגולד ללא גלוטן
באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תכנית לימודי תזונה מעשית בריאה בבתי ספר. צילום: אייל קרן
מרינדה סילאן ובלסמי לעוף ולבשר (מתאים גם לדגים)
באדיבות "סילאן יד מרדכי". צילום: סטודיו דיטייל
קציצות דג בחציל ופיסטוקים
באדיבות קובי אביטן, שף מסעדת "הקומה ה-11" קראון פלזה סיטי סנטר. צילום: שרית גושן
קציצות בשר ברוטב אדום
באדיבות קובי אביטן, שף מסעדת "הקומה ה-11" קראון פלזה סיטי סנטר. צילום: שרית גושן
מאפה גבינה ודבש
השף היווני אקיס פטרזיקיס מנדב מתכונים יוונים אותנטיים. צילום: זואי קונסטנטוף
סלט יווני אמיתי
השף היווני אקיס פטרזיקיס מנדב מתכונים יווניים אותנטיים. צילום: זואי קונסטנטוף
סלט שוק עם גבינת סנט מור וסומק
באדיבות "חוות דרך התבלינים" בשיתוף השפים ארז גולקו ושלומי נבון, צילום: צילום: הדס ניצן
מרק עוף עם קניידלך
באדיבות מסעדת "קיטון" הוותיקה בתל אביב, המגישה אוכל מזרח אירופאי משנת 1945. צילום: רלי לב
סלט מלפפונים, שמיר וגמבה
באדיבות מסעדת "קיטון" הוותיקה בתל אביב, המגישה אוכל מזרח אירופאי משנת 1945. צילום: רלי לב
לזניה פסטה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה
באדיבות רחלי קרוט וחברת "קנור", צילום: רחלי קרוט
קינוחים...
עוגת שוקולד עם פיסטוקים ומשמשים
באדיבות השף קונדיטור לורו לוי לחברת "כרמית", צילום: אמיר מנחם
קוקטייל "פראי"
באדיבות השף קובי אביטן למסעדת הקומה ה-11, קראון פלזה סיטי סנטר ת"א. צילום: שרית גופן, סטיילינג: אינה ברוורמן
סופגניות אפויות
באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תכנית לימודי תזונה מעשית בריאה בבתי ספר. צילום: אייל קרן
לוקומדס -קינוח יווני מסורתי
כדורי בצק מטוגנים בחמאה ודבש, מתכון באדיבות השף היווני אקיס פטרזיקיס, צילום: זואי קונסטנטוף
עוגת גבינה ללא גבינה
באדיבות ד"ר אסתר מנחם, רכזת תחום נטורופתיה "כללית רפואה משלימה", צילום: רוני אלתר
כדורי תמרים
באדיבות הדס יריב, מנהלת תחום בריאות ושי קרידי, מנהל קולינרי לחברת "מבושלת", צילום: יח"צ
מאפינס גזר בציפוי קרם גבינה ופירות טריים
מתכון וסטיילינג: לילך חן שימל, צילום: אלון מסיקה, כלים: Golf & Co, פרחים: אולגה fruit.and.bloom
קראמבל שכבות בכוס
מתכון וסטיילינג: לילך חן שימל, צילום: אלון מסיקה, כלים: Golf & Co, פרחים: אולגה fruit.and.bloom
מלבי עם שסק צלוי בחמאת ברנדי
באדיבות השף-קונדיטורית עדי ברזילי, רביבה וסיליה ו"יטבתה", צילום: אמיר מנחם, רקס תעשיות
כדורי שוקולד עם ארבעה מצרכים כשר לפסח
מתכון, צילום וסטיילינג: נטלי לוין עבור "רגע מתוק של עלית"
פרופיטרולים קרם וניל
מתכון של השף קונדיטור מיקי שמו באדיבות המותג ארקוסטיל, צילום: אנטולי מיכאלו
כדורי שוקולד "פרועים"
חברת כרמית מנדבת מתכון מפנק לכדורי שוקולד "פרועים" עם המון שוקולד טעים שיתאימו למשלוחי מנות מושקעים. אביזרים: קערת ערבוב שקית ופטיש שניצל שיפוד או קיסם לטבילה נייר אפייה מצרכים: 2 חבילות מיקס קוביות בציפוי שוקולד חלב 2 חבילות מיקס שוקולד חלב פצפוצי אורז ובוטנים או פצפוצי אורז ואגוזים 150 גרם גבינת שמנת 1 כפית תמצית […]
טנזיה של פירות יבשים מקורמלים על קוסקוס מלא
באדיבות סמדי בומבה ל"סוגת", צילום: סטודיו יוסי סליס
קוקטייל ארל גרָאי
באדיבות ויסוצקי ונוי דודאי מסעדת "דיינינגס" שבמלון הנורמן, צילום: אמיר מנחם
סלט שורשים טבעוני עם קציצות
באדיבות השף קובי אלון מרשת בתי הקפה Alma Cafe, צילום: בועז בן ציון
צ'ורוס עם ריבת אגסים
באדיבות יובל בר-נר, המייצג מזה שנים את מועצת האגסים האמריקאית ובשיתוף השף חגי לרנר
עוגות וניל ורימונים
באדיבות הקונדיטורית לילך חן שימל, כלים: Golf & Co, golfco.o.il, צילום: אלון מסיקה מצרכים: 2 תבניות אינגליש קייק או תבניות קאפקייק משומנות במעט חמאה ומקומחות מעט 300 גרם סוכר (כוס וחצי) 200 גרם חמאה רכה 3 ביצים גביע שמנת חמוצה 240 מ"ל חלב (כוס) 300 גרם קמח תופח (2 כוסות + 2 כפות) 50 גרם שקדים טחונים (חצי כוס) 1 כפית קליפת לימון מגורדת מקל וניל מגורד גרגירי רימון אופן ההכנה: שמים בקערת המערבל את החמאה והסוכר ומעבדים כ- 4 דקות. מוסיפים ביצים אחת אחת עד לתערובת אחידה. מערבלים את השמנת, גרידת לימון והוניל ולאחר מכן מוסיפים חלב וקמח לסירוגין. מוסיפים את גרגירי הרימון ומערבבים. יוצקים את התערובת לתבנית, אופים כ - 45 דקות. רגע
טארט תפוחים ודבש
באדיבות הקונדיטורית לילך חן שימל, כלים: Golf & Co, golfco.o.il, צילום: אלון מסיקה