באדיבות שף צחי בוקששתר שף ובעלים של רשת Black, צילום יורם אשהיים
מצרכים:
כנפיים נקיות (לפי הכמות הרצויה)
1 כוס קמח
1 כוס פירורי לחם לציפוי
3 ביצים
1 כף גדושה חרדל
קורט מלח
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה:
מחממים שמן לטיגון עמוק, רצוי לחום של 170 מעלות.
מקמחים מעט את הכנפיים ומטגנים בשמן 4 דקות. מוציאים ומניחים בצלחת עם נייר סופג. טורפים את הביצים עם חרדל, מים ומלח.
טובלים את הכנפיים שוב בקמח, אחר כך בבלילת הביצים ובפירורי הלחם. מטגנים לצבע זהוב, בערך שלוש דקות ומגישים עם מטבלים.
מטבל לדוגמא: חרדליונז:
2 כפות חרדל דיז'ון חריף על כוס מיונז. מערבבים היטב והמטבל מוכן.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+