באדיבות חברת "בלדי", צילום: יח"צ
מצרכים:
1 שקית אפונה קפואה של "בלדי" (800 גרם)
מארז של 9 יחידות נקניקיות מרגז מסדרת הקצבייה של "בלדי"
שמן זית
2 גזרים
2 בצלים
4 שיני שום
מלח ופלפל שחור טחון
אופן ההכנה:
בסיר עמוק מחממים מעט שמן זית, את נקניקיות המרגז המופשרות קוצצים דק וצולים עד לקבלת מרקם קריספי. מוציאים לקערה. בחיתוך גס חותכים 2 גזרים 2 בצלים בינוניים, 4 שיני שום.
באותו הסיר צורבים את הירקות היטב, מוסיפים 1 שקית של אפונה "בלדי" ומכסים במים, מרתיחים, מבשלים כ-40 דקות עד ריכוך מלא של הירקות.
מורידים את הסיר מהאש וטוחנים במעבד מזון למרקם חלק, מתבלים במלח ופלפל שחור טחון, מוסיפים מעט שמן זית ואת המרגז הקריספי.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+