באדיבות "סילאן יד מרדכי". צילום: סטודיו דיטייל
מצרכים:
1 ו-1/2 כוסות פריקי שלמה שטופה
קורט מלח
1/3 כוס מיץ לימון טבעי
1/4 כוס שמן זית כתית מעולה
2 כפיות סילאן טבעי "יד מרדכי"
1 בצל אדום קצוץ
2 כוסות עגבניות שרי חתוכות לרבעים
1/4 כוס כוסברה או פטרוזיליה – לא חובה
גבינת פטה מגוררת
אופן ההכנה:
מבשלים את הפריקי במים מומלחים רותחים למשך 40-30 דקות. משננים ושוטפים במים קרים.
מערבבים יחד את כל רכיבי הרוטב: מיץ לימון, שמן זית וסילאן בקערה גדולה. מוסיפים את הפריקי, בצל, שרי ועלי כוסברה או פטרוזיליה. מערבבים היטב.
מעבירים לקערה ומפזרים מעל גבינת פטה.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+