באדיבות "חוות דרך התבלינים" בשיתוף השפים ארז גולקו ושלומי נבון, צילום: צילום: הדס ניצן
מצרכים:
1 גליל סנט מור
1 סברס
3 שסק
1 פילה של לימון
12 עלים של חובזה
12 יח' במיה
3 צנוניות
שמן זית
1/2 כפית סומק
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה:
צורבים את הבמיה במחבת עם מעט שמן זית.מוציאים את הגרעינים מהשסק וחותכים לקוביות גסות את השסק והסברס, מפלטים לימון אחד. חותכים דק את הצנוניות.
על המנגל צורבים את גליל הסנט מור, כדקה מכל צד כך שכל הגליל יעבור חימום. מערבבים את כל הירקות בקערה עם סומק, קורט מלח, קורט פלפל שחור ושמן זית. מעבירים לצלחת הגשה, בוצעים את הסנט מור בצורה חופשים וגסה מעל.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+