באדיבות רשת קפה גרג, צילום: קונספטיק
מצרכים:
1 ק"ג קמח
540 גרם חמאה
770 גרם סוכר חום ככה
5 ביצים גודל M
600 גרם שוקולד צ'יפס
12 גרם סודה לשתייה
17 גרם מלח
אופן ההכנה:
מערבבים חמאה עם הסוכר במיקסר גיטרה עד שמקבלים מסה קרמית (אין גושי חמאה), ומוסיפים ביצים בהדרגה. מערבבים בקערה את כל המרכיבים היבשים ומוסיפים למיקסר עד שנוצרת תערובת אחידה.
מכדררים ומשטחים, מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש לטמפ' של 160 מעלות ואופים כ-7 דק או עד שהעוגיות משחימות. מצננים ומוסיפים כדור גלידה בין שתי עוגיות.

- 0שיתופים
- שתפו בפייסבוק
- צייצו בטוויטר
- שתפו בגוגל+